amandine de paepe xandres inspiring woman of the month

Insentials founder Amandine is Inspiring Woman of the Month

Met veel trots kondig ik aan dat Belgisch fashion label Xandres me heeft verkozen tot hun Inspiring Woman. Elke maand zet Xandres een inspirerende en ondernemende vrouw in de kijker met een passie voor haar vak en de Belgische mode die ze draagt. Als voedingsdeskundige, wetenschapper en founder van Insentials is het mijn missie om de interne kracht en schoonheid van elke vrouw naar voor te brengen. Gewoon, door sterke wetenschap met het doel om elke supervrouw te voorzien van de essentiële vitamines die ze nodig heeft. 100% science, 0% bullshit. 

Met hun tijdloze en elegante designs is Xandres op een gelijkaardige missie om vrouwen super te doen voelen in hun eigen vel, door de juiste kleding die perfect bij hen aansluit.

Beauty starts from the inside out

Als 100% Belgisch brand steunt Insentials Belgisch fashion label Xandres in hun missie om tijdloze mode voor vrouwen van alle generaties en passies te brengen. Om hen super te doen voelen, als ze ‘s ochtends voor de spiegel staan. Als voedingswetenschapper weet ik als geen ander dat je je pas super in je vel voelt, als je zorg draagt voor je inner beauty first. Schoonheid straal je uit, maar het begint bij jezelf.

Amandine,
founder Insentials