Opgestart door een wetenschapper

Voedingswetenschapper Amandine De Paepe begon aan een persoonlijke reis die geworteld was in haar eigen strijd met onvruchtbaarheid. Ze heeft zich toegelegd op het overbruggen van het tekort aan voedingsstoffen waarmee iedereen vandaag te maken krijgt.

insentails-expert-ceo-amandine-de-paepe

Amandine de Paepe

"In mijn pogingen om zwanger te worden, kreeg ik zes miskramen. Na talloze bezoeken aan verschillende artsen en het ondergaan van extra hormoonbehandelingen, kwam ik in contact met een bepaalde arts die dieper inging op de onderliggende oorzaak. Er werd ontdekt dat ik onvoldoende in vet oplosbare vitamines had. Dat tekort aan essentiële vitamines werd duidelijk.

Als wetenschapper motiveerde deze openbaring me om me nog verder in het onderwerp te verdiepen en het als mijn persoonlijke missie te zien om de voedingstekorten aan te pakken waar veel mensen mee te maken hebben. Met Insentials is het onze duidelijke missie om deze behoeften te verhelpen op een wetenschappelijke en efficiënte manier."

Amandine De Paepe | CEO and Founder Insentials

Ons wetenschappelijk team

insentails-expert-ceo-amandine-de-paepe

Amandine de Paepe

Voedingswetenschapper

Food technologist

CEO - Founder Insentials

Wageningen University

Arne Heyse

R&D support

Chemicus

Camille Baekelandt

Apotheker

Céline De Groote

Voedingsdeskundige

Sportvoeding

Nathalie Dumont

Apotheker

Prof. Dr. Carlos Van Mieghem

Cardiologist, AZ Groeninge, Kortrijk Professor at the Faculty of Medicine and Biomedical Sciences at KU Leuven Lifestyle Medicine specialist, European Lifestyle Medicine

Onze wetenschappelijke adviesraad

Prof. Dr. Carlos Van Mieghem

Cardioloog AZ Groeninge Kortrijk - Professor Faculteit Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen KU Leuven - Lifestyle Medicine Specialist, European Lifestyle Medicine

Camille Baekelandt

Apotheker