detox boost
detox boost

Word je eigen gezondheidsexpert

Maak gebruik van de revolutionaire face scan technologie en ontdek jouw vitaminebehoeften. Kom je liever niet in beeld of hou je meer van een vragenlijst? Ook de quiz helpt je te achterhalen welke behoeften jouw lichaam heeft.

Of gebruik je telefoon om jouw gezicht te scannen:

Hoe het werkt

Van gezichtsanalyse naar gezondheidsinzichten

Plaats je gezicht voor de camera van je computer of smartphone​

Respecteer de instructies voor een optimale scan van je gezicht. Druk op de rode knop bij de start van de facescan.  

It's recording time! Het meten van je gezondheidsparameters duurt ongeveer 20 seconden

Hou je gezicht gedurende deze tijd voor je scherm. Vul na de scan een paar korte vragen in tot het resultaat tevoorschijn komt.​

Je gezondheidsinzichten en vitamineplan worden onmiddellijk voorgesteld

Afhankelijk van je scan wordt een basic, aanbevolen en geadvanceerde vitamineplan voorgesteld. Kies voor langetermijn gezondheid.

De wetenschap toegelicht​

Bij Insentials staat innovatie en wetenschap centraal. We gaan voortdurend een stap verder. Onze nieuwste, revolutionaire en geavanceerde technologie is ontwikkeld om je gezondheid nauwkeurig te beoordelen.

Deze technologische doorbraak is het resultaat van uitgebreid onderzoek, gevalideerd door wetenschappers, ingenieurs en professoren, waaronder die van de Universiteit van Delft (NL). Het is ook daar waar Amandine, voedingswetenschapper en oprichter van Insentials, haar thesis schreef. Deze innovatie wordt al toegepast bij het wit-gele kruis in Vlaanderen (BE).

Met behulp van de video face scan detecteert deze technologie de bloedstroom in je gezicht, waardoor het jouw gezondheidsparameters zoals slaap, hartslag, energieniveau en mentale gezondheid kan meten. Dat gebeurt door geavanceerde signaalverwerkings- en machine learning technieken toe te passen op de facescan, waardoor die in staat is kleine relevante gezichtsregio's (ROI, regions of interests) van je huiddoorbloeding vast te leggen.

Door omgevingslicht dat door je huid dringt, wordt een reflectie op de bloedvaten gecreëerd. De pixelwaarden in deze gebieden van je gezicht worden gebruikt om een ruw signaal te construeren waarin minuscule kleurveranderingen, voortkomend uit hartpulsaties, de sleutel vormen tot het meten van je gezondheidsparameters. Dit signaal wordt omgezet in een kwalitatieve fotoplethysmogram (PPG)-golfvorm, wat een nauwkeurige berekening van je gepersonaliseerde gezondheidsparameters mogelijk maakt.

Na de analyse van je facescan ontvang je in minder dan 20 seconden je gepersonaliseerde resultaten. Afhankelijk van individuele verschillen kunnen er aanvullende korte vragen worden gesteld om de aanbevelingen verder te verfijnen. Natuurlijk is een persoonlijk consult altijd mogelijk, met aanvullende bloedanalyses, DNA-tests of bloedsuikermetingen.

Weg met lange vragenlijsten zonder wetenschappelijke onderbouwing!

De toekomst van biomarkertechnologie

9

jaar wetenschappelijk onderzoek

1,000,000+

unieke datapunten gebruikt voor het testen en valideren van de modellen

94%

percentage van de algemene nauwkeurigheid van het algoritme

Wij nemen privacy en veiligheid serieus

Bij Insentials hechten we veel waarde aan privacy en veiligheid. Ons beleid is erop gericht om het hoogste niveau van vertrouwelijkheid en integriteit te waarborgen bij de verwerking van je gegevens. Insentials ondergaat regelmatig penetratietests en beveiligingsbeoordelingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de GDPR.

Video wordt na verwerking verwijderd

Jouw persoonlijke informatie en gegevens worden integer en zorgvuldig behandeld