zwanger hoe herken je vitaminetekorten insentials

Zwanger: hoe herken je vitaminetekorten?

Vele jonge mama’s en moms-to-be kampen met vermoeidheid, stress en hormonale disbalans. Wist je dat een vitaminetekort aan de basis kan liggen van deze klachten?  

verhaal insentials

Ontdek je vitaminetekorten

Als jonge mama of mom-to be moet je met heel veel zaken rekening houden. Je to-do list is eindeloos, je dagen gaan pijlsnel voorbij en je nachten zijn te kort. Ook al ben je een actieve jonge vrouw en geniet je van een gezonde levensstijl, toch kan je soms kampen met vermoeidheid, rusteloosheid en een emotionele disbalans. Een vitaminetekort kan de basis zijn van deze klachten. Tijd om in te grijpen dus!


Voedingswetenschapper en Founder van Insentials, Amandine De Paepe, herkende de symptomen van vele vrouwen en besloot het haar missie te maken om die tekorten voor eens en voor altijd met de grond gelijk te maken. Zo ontwikkelde ze de Smart Insentials, één pil per dag boordevol wetenschappelijk gedoseerde vitamines zonder vulstoffen en toevoegingen. De basis voor elke gezonde vrouw, op elk moment in haar leven. Ook voor jonge mama’s en mama’s in spe die essentiële vitamines nodig hebben om hun beste zelf te ontdekken.

Een geschiedenis met infertiliteit en de geboorte van haar kindje zorgde ervoor dat Amandine ook jonge mama’s en zwangere vrouwen wil helpen in hun journey naar health. Want de reis naar het moederschap gaat gepaard met veel onzekerheid en het ontdekken van jouw lichaam.

Smart Insentials voor Smart mama's

Als jonge vrouw vliegt er elke dag informatie naar je hoofd over jouw lichaam en gezondheid. Wanneer je denkt aan een kindje of zwanger bent verdubbelt deze informatiestroom, en kan je je snel overweldigd voelen. Bij Insentials willen we je duidelijke wetenschap en klaar taal meegeven. 

95% van de vrouwen heeft een vitaminetekort. Dat staat vast. Jonge mama's zijn hier geen uitzondering in en vanuit deze wetenschap kan je jouw reis beginnen naar een sterkere gezondheid

Wist je bijvoorbeeld dat veel jonge vrouwen een tekort hebben aan foliumzuur? Een stof die zorgt voor een optimale celdeling in jouw lichaam en helpt met de gezondheid van jouw kindje. Of Omega 3 bijvoorbeeld, essentieel voor de hersenontwikkeling van een embryo, maar vaak is de verhouding niet op punt met onze Westerse voeding.

Insentials bundelde al deze wetenschappelijke kennis en creëerde, op een volledig natuurlijk efficiënte manier, de juiste vitamines voor elke vrouw, in eender welk stadium van haar leven. De Smart Insentials vitamines werden ontwikkeld om de basis tekorten van elke vrouw te tackelen en zitten bovendien boordevol nutriënten zoals Foliumzuur, Omega 3 & Vitamine B12. Zodat jij je niet meer zorgen hoeft te maken, en de supermama kan zijn die je echt bent. 

Elke mama is anders

Ondanks de vele gelijkenissen in symptomen en klachten bij vrouwen en algemene vitaminetekorten, herkent Insentials ook dat elke vrouw, en elke jonge mama, verschillend is. En dus specifieke noden heeft. Om jouw vitamine plan op punt te zetten, en je alle kansen te geven die je verdient, ontwikkelde Insentials een gepersonaliseerde screening waar je kan ontdekken welke tekorten jij echt hebt!

Neem contact op met onze Insentials experten en ontdek een gepersonaliseerde aanpak, op jouw lichaam geschreven.