start je jaar smart smart insentials

Start het jaar Smart met jouw Smart Insentials

Een lange, koude winter zonder zonlicht, korte weekenden met veel alcohol, ontmoetingen met vrienden en familie die je uiteindelijk vermoeider maken dan toen je begon... Aan het begin van het jaar word je meer dan ooit bewust van de tekorten in je lichaam. Het is een feit dat 95% van de vrouwen het hele jaar door een vitaminegebrek heeft, maar door de goede voornemens van het nieuwe jaar wordt deze tijd van het jaar vooral een keerpunt in je dagelijkse gewoonten. Maar hoe krijg je al je vitaminen in één dosering zonder onnodige vulstoffen toe te voegen? En is dat eigenlijk wel mogelijk?

1 pil, 1 oplossing 

Amandine De Paepe, voedingsdeskundige en oprichtster van Insentials, merkte jaren geleden haar eigen tekorten op en besloot dat ze de oplossing wilde creëren voor de vragen van zo vele vrouwen. De Smart Insentials pil werd ontwikkeld met een nieuwe technologie die toelaat minder ingrediënten te gebruiken in hogere doseringen. Al je dagelijkse vitaminen, in slechts één supplement. En geen extra vulstoffen. Gewoon echte wetenschap zonder flauwekul.

Naar slimme dagelijkse gewoonten

Bij Insentials geloven we dat door de dag goed te beginnen, en je gezondheid op de eerste plaats te zetten, je verder kunt gaan en slimmere beslissingen kunt nemen. Door één pil per dag te nemen om je vrouwelijke vitaliteit te bevorderen en het ontstaan van symptomen te voorkomen, creëer je een gezond patroon. Het is makkelijk: jij neemt er elke dag één, wij doen de rest.