Opgestart door een wetenschapper

Voedingswetenschapper Amandine De Paepe begon aan een persoonlijke reis die geworteld was in haar eigen strijd met onvruchtbaarheid. Ze heeft zich toegelegd op het overbruggen van het tekort aan voedingsstoffen waarmee iedereen vandaag te maken krijgt.

Arne Heyse

Arne is de chemicus bij Insentials. Hij kende zijn roeping voor scheikunde al op jonge leeftijd. Deze passie leidde hem doorheen zijn academische opleiding en bracht hem in de wereld van biologische en biochemische processen. Door een combinatie van zelfstudie en nauwe samenwerkingen met internationale topsporters op het gebied van supplementen en sportvoeding, heeft hij een diepgaande kennis ontwikkeld over de complexiteit van het menselijk lichaam.

Arne blijft voortdurend op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke studies. Hij volgt niet alleen de wetgeving in Europa, maar ook de vooruitgang in de ontwikkeling van essentiële grondstoffen. Daarnaast draagt hij zorg voor de notificatiedossiers van de Insentials producten en treedt hij regelmatig op als gast in podcasts of als spreker tijdens evenementen.

Ons wetenschappelijk team

insentails-expert-ceo-amandine-de-paepe

Amandine de Paepe

Scientifique de l'alimentation

Technologue alimentaire

PDG - Fondateur Insentials

Université de Wageningen

Arne Heyse

Soutien à la R&D

Recherche et développement

Chimiste

Camille Baekelandt

Pharmacienne

Céline De Groote

Nutritionniste

Nutritionniste du sport

Thérapeute orthomoléculaire

Nathalie Dumont

Pharmacienne

Prof. Dr. Carlos Van Mieghem

Cardiologue, AZ Groeninge, Courtrai Professeur à la faculté de médecine et de sciences biomédicales de la KU Leuven Spécialiste de la médecine du mode de vie, European Lifestyle Medicine

Onze wetenschappelijke adviesraad

Prof. Dr. Carlos Van Mieghem

Cardioloog AZ Groeninge Kortrijk - Professor Faculteit Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen KU Leuven - Lifestyle Medicine Specialist, European Lifestyle Medicine

Camille Baekelandt

Apotheker