Aflevering 7: de resultaten van onze studie: GLH-2 Stabiliser

Aflevering 7: de resultaten van onze studie: GLH-2 Stabiliser

Hoe hebben we onze studie opgesteld rond de GLH-2 Stabiliser? Wat zijn de resultaten? Wanneer wordt het supplement best ingenomen? En hoelang duurt de werking? Wat is het verschil met ozempic? Op deze vragen (en meer) geven Amandine, Céline en Arne een antwoord.

amandine de paepe er ligt meer op je lever dan je denkt

Over founder Amandine De Paepe

Bestseller auteur en voedingswetenschapper Amandine de Paepe genoot een uitgebreide universitaire opleiding. Ze studeerde onder meer biomedische wetenschappen, voedingsleer en behaalde een European master in voedingswetenschappen op de universiteiten te Wageningen (NL), Cork (Ierland), Lund (Zweden) en Parijs (FR). Na haar internationale carrière in de farmaceutische sector, stortte ze zich op medisch voedingsadvies dat ze combineerde met analyses zoals specifieke bloedtesten, DNA- of suikertesten en gepersonaliseerde supplementen. Door de jaren heen maakte Amandine van haar passie haar levenswerk. Vandaag is ze de bezieler achter Insentials, hét Belgische vitaminen & supplementenmerk.

Over Arne Heyse

Arne wist op zijn 14de al dat hij scheikunde wilde studeren. Vier jaar later maakte hij die keuze en heeft daar nooit spijt van gehad. Na ervaring in de staal- en verfindustrie richtte hij zich op biologische en biochemische processen in het menselijk lichaam. Met tien jaar samenwerking met internationale topatleten en zelfstudie heeft hij veel geleerd over het menselijk lichaam. Bij Insentials werkt Arne samen met Amandine aan de wetenschap, leest wetenschappelijke studies, volgt Europese wetgeving en ontwikkelt grondstoffen. Hij beheert notificatiedossiers en is soms te gast in podcasts of als spreker op evenementen.

Over Céline De Grootte

Celine is een ervaren voedingsdeskundige, gespecialiseerd in sportvoeding en orthomoleculaire therapie, en heeft daarnaast een achtergrond in communicatie en onderwijs. Bij Insentials biedt zij consultaties aan, geeft zij voedingsadvies, adviseert zij klanten over onze supplementen en ondersteunt zij mensen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Vanaf de oprichting van Insentials was ze direct enthousiast over zowel de supplementen als het concept, met name de Smart vitamins met hun unieke duo-capsule, die een waardevolle aanvulling vormen voor iedereen.

Ontdek hier de video's over deze podcastaflevering

Ontdek de impact van je maaltijd op je bloedsuikerspiegel

In-house studie met meer dan 60 deelnemers

In onze in-house studie met de GLH-2 Stabiliser met 60 deelnemers, onthullen we de diepgaande impact op de bloedsuikerspiegel na consumptie van je maaltijd.

Significante impact op je bloedsuikerspiegel

In ons eigen onderzoek droegen onze 60 deelnemers een glucosemonitor. We zagen lagere glucosepieken, gekoppeld aan specifieke voedingsinname, wanneer de GLH-2 Stabiliser werd ingenomen. Dat leidde tot een stabielere bloedsuikerspiegel en deelnemers meldden zich aanzienlijk beter te voelen.

GLH-2 blokkeert tot 40% van je suikerinname

Het geheim schuilt in de mechanische precisie van GLH-2 Stabiliser. GLH-2 is een niet-invasief supplement dat zijn werk doet zonder verstoring van hormonale systemen. In tegenstelling tot andere oplossingen blokkeert GLH-2 geen natuurlijke processen en veroorzaakt het geen bijwerkingen.

GLH-2 Stabiliser blokkeert tot 40% van je koolhydraat- en suikerinnname die rechtstreeks uit voedsel komt. Dit resulteert in:

  1. Minder verlangen naar suiker
  2. Langdurige verzadiging
  3. Een gezond microbioom

Gezonde levensstijl is altijd de basis

Wonderen bestaan niet. Wij leggen de focus altijd eerst op een gezonde levensstijl. Gezonde voeding is absoluut de basis. Wij geloven niet in quick fixes, maar wel in een gedragsverandering op lange termijn. Daarom kunnen al onze klanten terecht bij Céline voor gratis voedingsadvies.

Feedback van onze deelnemers uit de studie.

"Jullie visie heeft mij veel meer bijgebracht mbt de problemen met mijn insuline-niveau. Wat de dokter al een jaar niet kan oplossen is jullie gelukt in 2 weken! Top producten!"

***

De Stabilizor is mijn redding voor mijn suikerverslaving en heeft mijn constipatieproblemen enorm verbeterd. Vroeger worstelde ik met laxeermiddelen en dagen zonder toiletbezoek, maar nu geniet ik van dagelijkse normale stoelgang. Dit heeft mijn levenskwaliteit aanzienlijk verhoogd, een ware gamechanger."

***

"Ik raad het iedereen aan om de suikertest te doen, je leert je lichaam beter kennen, en ziet effectief op welke voeding je suikerpieken doet! hierdoor denk ik nu na voor ik zomaar iets naar binnen werk💪👌de GlH stabilasor samen met de detox boost is gewoonweg 🔝, ik neem er nog de fatburner bij en smart vitamins 💃🙏, mijn gewicht....amai ik verschoot na de suikertest, 2kg afgevallen.....maar dat voelde ik ook wel aan mijn kledij"

***

"Ik ben erg blij met deze studie, omdat het mijn begrip van mijn eetgewoonten heeft vergroot en me heeft laten zien hoe mijn lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen. Hierdoor ben ik me veel bewuster van hoe ik mijn lichaam het beste kan ondersteunen met de juiste voeding."

***

"Super interessant en enorm onder de indruk over het supplement."

***

"Sinds ik jullie vitamine ineen. SMART/Detox nu GLH-2 Heb ik meer energie /minder een aderlating te doen (ijzeropstapeling ziekte) alsook minder drang naar zoet en voldaan gevoel. Merci hiervoor!!🤗"

Ontdek hier het Metabolic GLH-2 Pack

Het Metabolic GLH 2-Pack van Insentials is speciaal samengesteld om de stofwisseling te ondersteunen en te optimaliseren. Dit pakket bevat een combinatie van voedingssupplementen die zijn ontworpen om de natuurlijke vetverbranding te bevorderen, je lever te onderhouden en je bloedsuikerspiegel te stabiliseren.

Door regelmatig gebruik kan het bijdragen aan gewichtsbeheersing en het verbeteren van de algemene gezondheid. Altijd in combinatie met gezonde voeding en beweging uiteraard.